Počet záznamů: 1
100 a 1 jídel z mletého masa
Pobočka Kde najdu? Info Signatura Lidická ( volný výběr ) k vypůjčení C 355.497
Kosek, Oldřich - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1980 - 151 s.
maso vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 227.474 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu 100 a 1 jídel z mletého masa Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1980 Fyz.popis 151 s. Číslo nár. bibl. cnb000300721 Předmět.hesla maso * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa a zbytků. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky,hamburgry,toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1