Počet záznamů: 1  

maso

  1. předmětové heslo

    předmětové heslo

    Věcné témamaso
    Viz též jatečná těla
    masitá jídla
    masné výrobky
    masný průmysl
    zpracování masa
    Užší termín: drůbeží maso
    Užší termín: hovězí maso
    Užší termín: jehněčí maso
    Užší termín: klokaní maso
    Užší termín: kozí maso
    Užší termín: králičí maso
    Užší termín: krůtí maso
    Užší termín: maso z nutrií
    Užší termín: mleté maso
    Užší termín: pštrosí maso
    Užší termín: rybí maso
    Užší termín: skopové maso
    Užší termín: telecí maso
    Užší termín: uzené maso
    Užší termín: vepřové maso
    Užší termín: zvěřina
    Širší termín: potraviny živočišného původu
    Širší termín: živočišné produkty
    Propojenímeat
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    DatabázeSoubor věcných témat
    Odkazy (23) - Soubor věcných témat
    (1) - Soubor předmětových kategorií - věcné témata
    (12) - ČLÁNKY
    (67) - KNIHY
    (5) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.