Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 5


  1. 1. vyd. - Praha : Fortuna, 2003 - 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN 80-7168-863-0
      Sedláčková, Hana, - Author
     kuchařství  jídla
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    Title statementTechnologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.]
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Fortuna, 2003
    Phys.des.135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN80-7168-863-0 Kč 119,00
    National bibl. num.cnb001286167
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    Subj. Headings kuchařství * jídla
    Form, Genre učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Conspect37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641/642 , (075.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.