Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 5
1. vyd. - Praha : Fortuna, 2003 - 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
ISBN 80-7168-863-0
Sedláčková, Hana, - Author
kuchařství jídla
učebnice středních škol kuchařské receptyTitle statement Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.] Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Fortuna, 2003 Phys.des. 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm ISBN 80-7168-863-0 Kč 119,00 National bibl. num. cnb001286167 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
Subj. Headings kuchařství * jídla Form, Genre učebnice středních škol * kuchařské recepty Conspect 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641/642 , (075.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyLoading…
Number of the records: 1