Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů


  1.  Brhlík, Eduard - Author
    2. vyd., (1. čes. vyd.) - Praha : Merkur, 1984 - 244 s., [4] s. obr. příl.
    ISBN (váz.)
      Romaňuk, Juraj - Author
     jídla  kuchařství  technologie
     učebnice učňovských škol
    Call numberC 243.087
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 243.087 v1   

    Title statementTechnologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk ; [ze slovenštiny přeložil Jaromír Beránek]
    Main entry-name Brhlík, Eduard (Author)
    Edition statement2. vyd., (1. čes. vyd.)
    Issue dataPraha : Merkur, 1984
    Phys.des.244 s., [4] s. obr. příl.
    ISBN(váz.)
    National bibl. num.cnb000009778
    NoteKuchařské názvosloví a technologické výrazy
    OriginalTechnológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník
    Another responsib. Romaňuk, Juraj (Author)
    Subj. Headings jídla * kuchařství * technologie
    Form, Genre učebnice učňovských škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (075.3) , 641/642 , 641.55
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie přípravy pokrmů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.