Number of the records: 1
Králičí maso v české kuchyni
Stelzerová, Milča - Author
2., rozšíř. vyd. - V Plzni : Theodor Mareš, 1945 - 16, [2] s. ; 8°
Marešovy příručky ;
králičí maso
kuchařské receptyTitle statement Králičí maso v české kuchyni : úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / Milča Stelzerová Main entry-name Stelzerová, Milča (Author) Edition statement 2., rozšíř. vyd. Issue data V Plzni : Theodor Mareš, 1945 (v Rokycanech : Jos. B. Zápotočný) Phys.des. 16, [2] s. ; 8° National bibl. num. cnb000664830 Edition Marešovy příručky Subj. Headings králičí maso Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1