Number of the records: 1  

Králičí maso v české kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stelzerová, Milča - Autor
    2., rozšíř. vyd. - V Plzni : Theodor Mareš, 1945 - 16, [2] s. ; 8°
    Marešovy příručky ;
     králičí maso
     kuchařské recepty
    Údaje o názvuKráličí maso v české kuchyni : úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / Milča Stelzerová
    Záhlaví-jméno Stelzerová, Milča (Autor)
    Údaje o vydání2., rozšíř. vyd.
    Vyd.údajeV Plzni : Theodor Mareš, 1945 (v Rokycanech : Jos. B. Zápotočný)
    Fyz.popis16, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000664830
    Edice Marešovy příručky
    Předmět.hesla králičí maso
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.