Number of the records: 1
Králičí maso v české kuchyni
Stelzerová, Milča - Autor
2., rozšíř. vyd. - V Plzni : Theodor Mareš, 1945 - 16, [2] s. ; 8°
Marešovy příručky ;
králičí maso
kuchařské receptyÚdaje o názvu Králičí maso v české kuchyni : úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / Milča Stelzerová Záhlaví-jméno Stelzerová, Milča (Autor) Údaje o vydání 2., rozšíř. vyd. Vyd.údaje V Plzni : Theodor Mareš, 1945 (v Rokycanech : Jos. B. Zápotočný) Fyz.popis 16, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000664830 Edice Marešovy příručky Předmět.hesla králičí maso Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Loading…
Number of the records: 1