Number of the records: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. book

    book


     Dolinek, Alois - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 - 231, [1] s. : il., tab. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
    Call numberC 63.974/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 63.974/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba surového a bílého cukru : určeno [též] žákům prům. školy potrav. technologie v Praze, učňovských škol a záv. škol práce. 2. [díl], Rafinérské cukroviny / Alois Dolinek
    Portion of titleRafinérské cukroviny
    Main entry-name Dolinek, Alois (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 (Mír 1)
    Phys.des.231, [1] s. : il., tab. ; 8°
    National bibl. num.cnb000423160
    Edition Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    NoteObálka Ignác Janík. 1400 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    UDC 664.12(022)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technické minimum, určené především dělníkům v cukrovarnickém průmyslu, poskytuje kromě vysvětlení základních pojmů a úvodu do teorie přehled a popis výrobních postupů vaření bílých a žlutých cukrovin včetně technologického hodnocení výroby bílého cukru. Seznamuje i s požadavky na správné umístění varny v rafinérii cukru a s technickým a strojovým zařízením.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.