Number of the records: 1
Výroba surového a bílého cukru
book
Dolinek, Alois - Author
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 - 231, [1] s. : il., tab. ; 8°
Knižnice potravináře Řada potravinářské literaturyCall number C 63.974/2 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Výroba surového a bílého cukru : určeno [též] žákům prům. školy potrav. technologie v Praze, učňovských škol a záv. škol práce. 2. [díl], Rafinérské cukroviny / Alois Dolinek Portion of title Rafinérské cukroviny Main entry-name Dolinek, Alois (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 (Mír 1) Phys.des. 231, [1] s. : il., tab. ; 8° National bibl. num. cnb000423160 Edition Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury Note Obálka Ignác Janík. 1400 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii UDC 664.12(022) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Technické minimum, určené především dělníkům v cukrovarnickém průmyslu, poskytuje kromě vysvětlení základních pojmů a úvodu do teorie přehled a popis výrobních postupů vaření bílých a žlutých cukrovin včetně technologického hodnocení výroby bílého cukru. Seznamuje i s požadavky na správné umístění varny v rafinérii cukru a s technickým a strojovým zařízením.Loading…
Number of the records: 1