Number of the records: 1  

Jak vaří šéfkuchaři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Farrimond, Stuart - Author
    První české vydání - 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-620-7
      Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     kuchařství  příprava jídel  potraviny
     příručky
    Call numberB 58.980
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jak vaří šéfkuchaři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.05.2024)B 58.980   

    Uniform title Science of cooking. Česky
    Title statementJak vaří šéfkuchaři / Stuart Farrimond
    Main entry-name Farrimond, Stuart (Author)
    Edition statementPrvní české vydání
    PublicationPraha : Slovart, 2020
    Phys.des.256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-620-7 Kč 599.00
    National bibl. num.cnb003277738
    NoteZ angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings kuchařství * příprava jídel * potraviny
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641/642 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jak vaří šéfkuchaři
    Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.