Number of the records: 1
100 a 1 drůbežích jídel
Kosek, Oldřich - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1977 - 68 s.
drůbeží maso drůbeží jídla
kuchařské receptyCall number C 212.453 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement 100 a 1 drůbežích jídel Main entry-name Kosek, Oldřich (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1977 Phys.des. 68 s. National bibl. num. cnb000300720 Subj. Headings drůbeží maso * drůbeží jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.54 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Receptář na přípravu drůbežích jídel přináší předpisy jak na jednoduché úpravy, které nevyžadují mnoho času, tak i méně obvyklé návody na složitější pokrmy pro slavnostní příležitosti. Řada předpisů čerpá ze zahraničníchkuchyní a zahrnuje i pestrou paletu nejrůznějších nádivek. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1