Number of the records: 1  

Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Villoldo, Alberto, 1949- - Author
    První vydání v českém jazyce - 221 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7500-710-0
      Andersson, Conny - Author   Pášmová, Johana, - Translator
     veganská jídla  racionální výživa  fytoterapie  detoxikace organismu  dlouhověkost
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 428.447
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 01.12.2025)C 428.447   

    Uniform title Grow a new body cookbook. Česky
    Title statementVypěstuj si nové tělo - kniha receptů : uzdravte svůj mozek a střeva pomocí více než 90 rostlinných receptů / Alberto Villoldo s šéfkuchařem Connym Anderssonem ; přeložila Johana Pášmová
    Main entry-name Villoldo, Alberto, 1949- (Author)
    Edition statementPrvní vydání v českém jazyce
    PublicationPraha : Maitrea, 2025
    Phys.des.221 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7500-710-0
    NotePřeloženo z angličtiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Andersson, Conny (Author)
    Pášmová, Johana, 1999- (Translator)
    Subj. Headings veganská jídla * racionální výživa * fytoterapie * detoxikace organismu * dlouhověkost
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , 615.89:633.88 , 615.8:615.279 , 612.68 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů
    Dr. Alberto Villoldo navazuje na svůj světový bestseller Vypěstuj si nové tělo. V tomto praktickém průvodci vegetariánskou kuchyní vysvětluje, proč živočišné bílkoviny ničí naše zdraví a jak může rostlinná strava bohatá na epigenetické potraviny toto poškození zvrátit. Návratem k původnímu způsobu stravování můžeme umlčet geny podporující nemoci a zapnout přirozené programy dlouhověkosti. Abychom zlepšili zdraví svého střevního mikrobiomu, stačí proměnit svou kuchyni v živou laboratoř a pěstovat si vlastní probiotika. Díky rostlinným superpotravinám z této knihy si vypěstujete nový, osvícený mozek, začnete si utvářet zdravý osud a znovu objevíte svůj smysl života. Více než 90 receptů obsažených v této knize vyvinul Dr. Alberto Villoldo ve spolupráci s mezinárodně uznávaným kuchařem Connym Anderssonem. Recepty jsou navrženy tak, aby vám pomohly obnovit a vylepšit vaše opotřebené tělo a mozek. Můžete začít s týdenním plánem, díky kterému bude pro vás uchování mládí hned dosažitelnější. Své chuťové pohárky můžete potěšit i vybranými pochoutkami jako je třeba latté se zlatým mlékem, celerovoá polévka s jablky a praženými lískovými oříšky, cizrnové palačinky s rajčatovým čatní a kokosovým jogurtem nebo pečená kořenová zelenina s avokádovo-kokosovou omáčkou aioli. Tyto lahodné recepty ve spojení s programem Vypěstuj si nové tělo vám poslouží jako kompas na cestě k celoživotnímu zdraví. „Spolupráce Alberta a Connyho, která za vznikem této knihy stojí, snad musela být domluvená někde nahoře už předem. Tato kniha bude magickou léčivou energii dua svých tvůrců dále šířit prostřednictvím neuvěřitelně lahodných receptů, nad kterými se budete olizovat, až se projíte ke svému zdraví.“ – Tereza Maxová, modelka a filantropka Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.