Number of the records: 1
Michelson, Patricia - Author
1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2012 - 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
ISBN 978-80-256-0729-9
Linder, Lisa - Photographer
sýry
přehledy kuchařské receptyCall number B 61.071 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Sýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů / Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder Main entry-name Michelson, Patricia (Author) Edition statement 1. české vyd. Issue data Praha : Svojtka & Co., 2012 Phys.des. 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm ISBN 978-80-256-0729-9 National bibl. num. cnb002396284 Note Přeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: nejlepší sýry z celého světa Original Cheese Another responsib. Linder, Lisa (Photographer)
Subj. Headings sýry Form, Genre přehledy * kuchařské recepty Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.3 , (048.8) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Vázaná, velký formát, velmi dobrý stav. Svět sýrů je tak vzrušující ! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se v nabídce, obsahuje také množství zasvěcených informací. Dozvíte se vše o tom, z kterých zvířat pochází mléko používané k výrobě toho kterého druhu sýru a v které části země a jakým způsobem se sýr vyrábí. Právě tak Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1