Number of the records: 1  

Upeč si svou lásku z kvásku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hradecká, Gabriela, 1978- - Author
    1. vydání - 174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-4667-5
     kváskové pečivo  chléb  kvásek  pečení
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 412.990
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Upeč si svou lásku z kvásku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 26.06.2024)C 412.990   
    Rožnov vypůjčeno (do 12.07.2024)C 412.990 R   

    Title statementUpeč si svou lásku z kvásku : chléb s lepkem i bez lepku / Gabriela Hradecká
    Portion of titleChléb s lepkem i bez lepku
    Main entry-name Hradecká, Gabriela, 1978- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2023
    Phys.des.174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-4667-5 Kč 349,00
    National bibl. num.cnb003507829
    Subj. Headings kváskové pečivo * chléb * kvásek * pečení
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:[664.66:664.654.1] , 641.55:664.661/.664 , 663.14 , 641.526.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Upeč si svou lásku z kvásku
    Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi. Objevte s kváskovým pečení novou dimenzi chutí! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.