Number of the records: 1
Norman, Jill, 1940- - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1999 - 72 s. : barev. il. ; 19 cm
ISBN 80-7202-402-7
101 praktických rad
národní jídla koření kořeninové rostliny
příručky kuchařské receptyTitle statement Jak vařit s kořením / Jill Normanová Main entry-name Norman, Jill, 1940- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 1999 Phys.des. 72 s. : barev. il. ; 19 cm ISBN 80-7202-402-7 National bibl. num. cnb000738917 Edition 101 praktických rad Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Přeloženo z angličtiny Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstřík Original Cooking with spices Subj. Headings národní jídla * koření * kořeninové rostliny Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 633.83/.84 , 641.885 , 641.568 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1