Number of the records: 1  

Herbář

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Winterová, Kateřina, 1976- - Author
    Vydání první - 265 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-343-7
    Edice ČT
      Hroník, Jiří - Photographer
     zahradní plodiny  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberB 59.264
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Herbář
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 02.12.2024)B 59.264   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 59.264 a   
    Rožnov k vypůjčeníB 59.264 R   
    Vltava vypůjčeno (do 02.12.2024)B 59.264 Va   

    Title statementHerbář : ze zahrady přímo na talíř / Kateřina Winterová & kolektiv ; fotografie Jiří Hroník
    Main entry-name Winterová, Kateřina, 1976- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Česká televize ve spolupráci se scrptd media s.r.o., 2020
    Phys.des.265 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-343-7 Kč 499,00
    National bibl. num.cnb003304675
    Edition Edice České televize
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Another responsib. Hroník, Jiří (Photographer)
    Subj. Headings zahradní plodiny * jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 635.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Herbář
    „Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům unikátní přehled zahradních odrůd zeleniny prověřených generacemi pěstitelů i kuchařů. Ředkvičky, salát, cukety, dýně, rajčata, okurky, papriky, mrkev a mnoho dalšího včetně několika běžně dostupných druhů ovoce… se naučíte nejen využívat v kuchyni k přípravě lahodných pokrmů, ale také sami vypěstovat. A požitek z jídla připraveného z vlastnoručně zasazených surovin bude pak ještě větší! Jak říká Katka – tohle nepodávají ani v těch nejdražších restauracích. Nejlepší zahradnictví je vždy to vlastní! A tak sázejte, pěstujte, sklízejte – ze zahrady přímo na talíř! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.