Number of the records: 1
Winterová, Kateřina, 1976- - Author
Vydání první - 265 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
ISBN 978-80-7404-343-7
Edice ČT
Hroník, Jiří - Photographer
zahradní plodiny jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptyCall number B 59.264 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Herbář : ze zahrady přímo na talíř / Kateřina Winterová & kolektiv ; fotografie Jiří Hroník Main entry-name Winterová, Kateřina, 1976- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Česká televize ve spolupráci se scrptd media s.r.o., 2020 Phys.des. 265 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm ISBN 978-80-7404-343-7 Kč 499,00 National bibl. num. cnb003304675 Edition Edice České televize Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky Another responsib. Hroník, Jiří (Photographer)
Subj. Headings zahradní plodiny * jídla Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 635.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS „Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům unikátní přehled zahradních odrůd zeleniny prověřených generacemi pěstitelů i kuchařů. Ředkvičky, salát, cukety, dýně, rajčata, okurky, papriky, mrkev a mnoho dalšího včetně několika běžně dostupných druhů ovoce… se naučíte nejen využívat v kuchyni k přípravě lahodných pokrmů, ale také sami vypěstovat. A požitek z jídla připraveného z vlastnoručně zasazených surovin bude pak ještě větší! Jak říká Katka – tohle nepodávají ani v těch nejdražších restauracích. Nejlepší zahradnictví je vždy to vlastní! A tak sázejte, pěstujte, sklízejte – ze zahrady přímo na talíř! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1