Number of the records: 1  

Expres Low Carb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schocke, Sarah - Autor
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-241-6
    Jak na to
      Dölle, Alexander - Autor   Arras, Klaus - Fotograf   Lang, Coco, - Fotograf   Sádovská, Denisa - Překladatel
     dietní jídla  nízkosacharidová dieta
     kuchařské recepty
    SignaturaC 394.217
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Expres Low Carb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.217   

    Unifikovaný název Expresskochen Low Carb. Česky
    Údaje o názvuExpres Low Carb / Sarah Schocke, Alexander Dölle ; fotografie: Klaus Arras, Coco Lang
    Záhlaví-jméno Schocke, Sarah (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2020
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-241-6
    Číslo nár. bibl.cnb003233572
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyZ němčiny přeložila Denisa Sádovská. Obsahuje rejstřík
    Jazyková pozn.Český text
    Dal.odpovědnost Dölle, Alexander (Autor)
    Arras, Klaus (Fotograf)
    Lang, Coco, 1974- (Fotograf)
    Sádovská, Denisa (Překladatel)
    Předmět.hesla dietní jídla * nízkosacharidová dieta
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56-056.22 , 641.56:547.454-021.146.4 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Expres Low Carb
    Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty. Málo přísad a osvědčené recepty vám zaručí skvělé pochutnání! Pestrá, rozmanitá a lehká kuchyně do 30 minut. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.