Number of the records: 1  

Expres Low Carb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schocke, Sarah - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-241-6
    Jak na to
      Dölle, Alexander - Author   Arras, Klaus - Photographer   Lang, Coco, - Photographer   Sádovská, Denisa - Translator
     dietní jídla  nízkosacharidová dieta
     kuchařské recepty
    Call numberC 394.217
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Expres Low Carb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 21.10.2024)C 394.217   

    Uniform title Expresskochen Low Carb. Česky
    Title statementExpres Low Carb / Sarah Schocke, Alexander Dölle ; fotografie: Klaus Arras, Coco Lang
    Main entry-name Schocke, Sarah (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2020
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-241-6
    National bibl. num.cnb003233572
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteZ němčiny přeložila Denisa Sádovská. Obsahuje rejstřík
    Language noteČeský text
    Another responsib. Dölle, Alexander (Author)
    Arras, Klaus (Photographer)
    Lang, Coco, 1974- (Photographer)
    Sádovská, Denisa (Translator)
    Subj. Headings dietní jídla * nízkosacharidová dieta
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56-056.22 , 641.56:547.454-021.146.4 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Expres Low Carb
    Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty. Málo přísad a osvědčené recepty vám zaručí skvělé pochutnání! Pestrá, rozmanitá a lehká kuchyně do 30 minut. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.