Number of the records: 1  

Food price transmission

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pokrivčák, Ján, 1970-
    First edition - ix, 110 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN 978-80-261-0841-2
      Martinčík, David, - Author   Rajčániová, Miroslava - Author   Vargová, Lucia - Author   Bušik, Martin - Author   Bobokhonov, Abdulmajid - Author
     zemědělský trh  obchod s potravinami  ceny
     kolektivní monografie
    Call numberC 387.130
    Umístění 338.3/.4 - Výroba a služby podle odvětví. Cestovní ruch
    Food price transmission
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 387.130   

    Údaje o názvuFood price transmission : estimation techniques and empirical evidence / Ján Pokrivčák, David Martinčík, Miroslava Rajčániová, Lucia Vargová, Martin Bušik, Abdulmajid Bobokhonov
    Záhlaví-jméno Pokrivčák, Ján, 1970-
    Údaje o vydáníFirst edition
    NakladatelPlzeň : University of West Bohemia in Pilsen, 2018
    Fyz.popisix, 110 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-261-0841-2
    Číslo nár. bibl.cnb003076327
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Martinčík, David, 1974- (Autor)
    Rajčániová, Miroslava (Autor)
    Vargová, Lucia (Autor)
    Bušik, Martin (Autor)
    Bobokhonov, Abdulmajid (Autor)
    Předmět.hesla zemědělský trh * obchod s potravinami * ceny
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt338.3/.4 - Hospodářská a výrobní odvětví
    MDT 338.43:339.13 , 339.166:663/664 , 338.5 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Ve volném výběru338.3/.4 - Výroba a služby podle odvětví. Cestovní ruch
    Druh dok.KNIHY
    Food price transmission
    This book introduces empirical study of price transmission in agricultural and food markets. It specifically focuses on transition countries in Central and Eastern Europe as well as Central Asia. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.