Number of the records: 1  

Maso

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fletcher, Nichola, 1951- - Author
    Vydání první - 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-249-3166-1
      Trotter, Christopher - Author   Rosemond-Hoerr, Elena - Author   Green, Rachel - Author   Palowská, Květa - Translator   Lánská, Miroslava - Translator   Rákosníková, Jitka - Translator
     maso  kuchařství  masitá jídla
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    Call numberB 55.929
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Maso
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.929   

    Uniform title Meat cookbook. Česky
    Title statementMaso / Nichola Fletcherová ; recepty Christopher Trotter, Elena Rosemond-Hoerrová, Rachel Greenová ; z anglického originálu The meat cookbook ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková
    Main entry-name Fletcher, Nichola, 1951- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2016
    Phys.des.320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-249-3166-1
    National bibl. num.cnb002793269
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Trotter, Christopher (Author)
    Rosemond-Hoerr, Elena (Author)
    Green, Rachel (Author)
    Palowská, Květa (Translator)
    Lánská, Miroslava (Translator)
    Rákosníková, Jitka (Translator)
    Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Maso
    Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masaVyzkoušejte přes 300 receptůStaňte se skutečnými znalci masa!Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.