Number of the records: 1  

Zelenina ve výživě člověka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kopec, Karel, 1929-2012 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Grada, 2010 - 159 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-2845-2, ISBN 978-80-247-6604-1
    Zdraví & životní styl
     zelenina  dietetika  výživa člověka
     příručky
    Umístění
    Zelenina ve výživě člověka
    Title statementZelenina ve výživě člověka / Karel Kopec
    Main entry-name Kopec, Karel, 1929-2012 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Grada, 2010
    Phys.des.159 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-2845-2
    978-80-247-6604-1
    National bibl. num.cnb002086941
    Edition Zdraví & životní styl
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings zelenina * dietetika * výživa člověka
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 635.1/.8 , 613.2 , 612.39 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102086941_1.pdf
    Document kindBOOKS
    Zelenina ve výživě člověka
    Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.