Number of the records: 1  

D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

  1. D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

    book


     Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 - Author
    Neue durchaus verbesserte Auflage - 122 stran ; 12°
      Trattner, Johann Thomas von, - Bookseller
    Call numberSC 1930
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1930   

    Title statementD. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze
    Portion of titleVon dem Nationalstolze
    Main entry-name Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 (Author)
    Edition statementNeue durchaus verbesserte Auflage
    PublicationWIEN : gedruckt bey Johann Thomas Edlen von Trattnern, kaiserl. königl. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, 1766
    Phys.des.122 stran ; 12°
    NoteTištěno frakturou, mědirytina na titl. straně, dvojlinky, vlys z ozdůbek, plné iniciály na volné ploše, v záhlaví ozdůbky, signatury
    Ownership hist.Rkp.: nečitelné, rozmyto vodou ;
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: "542"; "G III.ß 3." (škrtnuto), "G III. α.37"; "542" (rub přední obálky)
    Binding inf.Vazba papírová na loubkových deskách pokrytých šedohnědým papírem, v hlavě hřbetu mezi dvěma černými liniemi černě: "ZIMMERMANN NATIONAL STOLZ". Poškození: spodní část přední desky polita vodou, pata hřbetu se odchyluje, na hřbetu stopy po červotoči, rohy roztřepené
    Another responsib. Trattner, Johann Thomas von, 1717-1798 (Bookseller)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryRakousko
    Languageněmčina
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.