Number of the records: 1  

D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

  1. D. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze

    book


     Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 - Author
    Neue durchaus verbesserte Auflage - 122 stran ; 12°
      Trattner, Johann Thomas von, - Bookseller
    Call numberSC 1930
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1930   

    Údaje o názvuD. Johann Georg Zimmermann, der Sicilianischen Akademie des guten Geschmackes in Palermo, und der Schweitzerischen Gesellschaft der Wissenschaften Mitglied von dem Nationalstolze
    Část názvuVon dem Nationalstolze
    Záhlaví-jméno Zimmermann, Johann Georg, 1728-1795 (Autor)
    Údaje o vydáníNeue durchaus verbesserte Auflage
    NakladatelWIEN : gedruckt bey Johann Thomas Edlen von Trattnern, kaiserl. königl. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, 1766
    Fyz.popis122 stran ; 12°
    PoznámkyTištěno frakturou, mědirytina na titl. straně, dvojlinky, vlys z ozdůbek, plné iniciály na volné ploše, v záhlaví ozdůbky, signatury
    Historie vlastnictvíRkp.: nečitelné, rozmyto vodou ;
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: "542"; "G III.ß 3." (škrtnuto), "G III. α.37"; "542" (rub přední obálky)
    Pozn.o vazběVazba papírová na loubkových deskách pokrytých šedohnědým papírem, v hlavě hřbetu mezi dvěma černými liniemi černě: "ZIMMERMANN NATIONAL STOLZ". Poškození: spodní část přední desky polita vodou, pata hřbetu se odchyluje, na hřbetu stopy po červotoči, rohy roztřepené
    Dal.odpovědnost Trattner, Johann Thomas von, 1717-1798 (Knihkupec)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.