Number of the records: 1  

Chutně po infarktu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Müller, Sven-David, 1969- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 93 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2373-4 (váz.)
    Pro zdraví
      Junghans, Birgit - Author   Hörist, Klaudia - Author   Burianová, Milada - Translator
     infarkt myokardu  dietoterapie  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 357.039
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně po infarktu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 357.039   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 357.039 a   
    Vltava k vypůjčeníC 357.039 Va   

    Title statementChutně po infarktu : co všechno přispívá ke zdavé výživě srdce / Sven-David Müller, B. Junghansová, K. Höristová ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová]
    Main entry-name Müller, Sven-David, 1969- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2014
    Phys.des.93 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2373-4 (váz.)
    National bibl. num.cnb002519938
    Edition Pro zdraví (Ikar)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstříky
    OriginalGenussvoll essen nach dem Herzinfarkt
    Another responsib. Junghans, Birgit (Author)
    Hörist, Klaudia (Author)
    Burianová, Milada (Translator)
    Subj. Headings infarkt myokardu * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.127-005.8 , 615.874.2 , 641.563 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Chutně po infarktu
    Choroby srdce a cév se v době blahobytu, kdy se nesprávně stravujeme a nesportujeme, týkají stále většího počtu obyvatelstva. Infarktu myokardu lze předejít cílenou nutriční terapií. Silné srdce má jenom ten, kdo se stravuje zodpovědně. Dozvíte se, jak správnými živinami kontrolovat krevní tlak a jak dostat pod kontrolu vlastní hodnoty cholesterolu. To vše naprosto přirozeně a bez vedlejších účinků. Sami uvidíte, že vhodné recepty udělají ze zdravějšího života požitek. A pokud jste už infarkt prodělali, pak dodržujte jasné zásady: nekouřit, nepít alkohol, začít sportovat a správně se stravovat. Vhodná nutriční terapie: čerstvé ovoce, zelenina, celozrnný chléb, brambory, obilí, rýže, těstoviny, luštěniny, saláty, bylinky, vybrané ryby, 2 až 21 l tekutin – nejlépe voda a minerální vody, ovocné čaje, vláknina rozpustná ve vodě, když olej, tak olivový, slunečnicový, vitaminová ACE šťáva, ořechy Nevhodná nutriční terapie: ztužené tuky na smažení a fritování, tučná masa, tučné ryby, uzeniny, vnitřnosti, smažené pokrmy, máslo, paštiky, sladkosti, moučníky, bílé pečivo Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.