Number of the records: 1  

Chutně bez cholesterolu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pighin, Gerda - Author
    Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2013 - 127 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2019-1 (brož.)
    Pro zdraví
      Stočesová, Lydie - Translator
     hypercholesterolémie  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 356.813
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně bez cholesterolu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 26.06.2024)C 356.813   

    Title statementChutně bez cholesterolu : komplexní dvouměsíční léčebný program / Gerda Pighinová ; [z německého originálu ... přeložila Lydie Stočesová]
    Portion of titleKomplexní dvouměsíční léčebný program
    Main entry-name Pighin, Gerda (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Ikar, 2013
    Phys.des.127 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2019-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002412411
    Edition Pro zdraví (Ikar)
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalCholesterin Zwei-Monatskur
    Another responsib. Stočesová, Lydie (Translator)
    Subj. Headings hypercholesterolémie * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.153:577.115 , 615.874.2 , 641.563 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Chutně bez cholesterolu
    Máte zvýšenou hladinu cholesterolu a nevíte, jak s ní bojovat? Cholesterol sám o sobě není příčinou zanesených cév a infarktu – příčinou je nesprávný způsob našeho stravování a nízká fyzická aktivita. Víte, jak snížit hladinu tuků v těle? Výrazně omezte příjem tučných a sladkých jídel, řiďte se uvedenými pravidly při nákupu potravin a sestavte si jídelníček na dva měsíce. Dobrý výsledek se dostaví. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.