Number of the records: 1  

Histaminová intolerance

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schleip, Thilo, 1971- - Author
    1. české vyd. - Praha : Galén, c2009 - 118 s. : il. ; 19 cm
    ISBN 978-80-7262-666-3 (brož.)
     potravinové alergeny  histamin  alergie na potraviny  potravinová intolerance  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 340.835
    Umístění 616 - Patologie obecně. Alergie
    Histaminová intolerance
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.06.2024)C 340.835   

    Title statementHistaminová intolerance / Thilo Schleip ; [přeložila Dagmar Kolínská]
    Main entry-name Schleip, Thilo, 1971- (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Galén, c2009
    Phys.des.118 s. : il. ; 19 cm
    ISBN978-80-7262-666-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb002105017
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalHistamin-Intoleranz
    Subj. Headings potravinové alergeny * histamin * alergie na potraviny * potravinová intolerance * dietoterapie * racionální výživa
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 616-092.19:613.26/.29 , 577.175.8 , 616-02:613.2 , 616-02.19:613.26/.29 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201006/contents/nkc20102105017_1.pdf
    Ve volném výběru616 - Patologie obecně. Alergie
    Document kindBOOKS
    Histaminová intolerance
    Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukazuje, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.