Number of the records: 1  

Kuchařské švindly, aneb, Co čím a jak nahradit

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
    1. vyd. - Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009 - 126 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-87156-25-4 (brož.)
    Vaří TeMi ;
     kuchařství  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 333.939
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařské švindly, aneb, Co čím a jak nahradit
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 333.939   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 333.939 SV   

    Údaje o názvuKuchařské švindly, aneb, Co čím a jak nahradit / Jarmila Mandžuková
    Část názvuCo čím a jak nahradit
    Obálkový názevKuchařské švindly, aneb, Co čím jak nahradit
    Název na hřbetuKuchařské švindly
    Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeVelké Bílovice : TeMi CZ, 2009
    Fyz.popis126 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-87156-25-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001928259
    Edice Vaří TeMi ; 10
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařské švindly, aneb, Co čím a jak nahradit
    Kolikrát se už přihodilo, že jsme přišli domů, pustili se do vaření a ejhle – to či ono nám ve spíži nebo v lednici scházelo. Za zády netrpělivá rodina či dokonce milá návštěva a my ji nemáme čím nakrmit a uctít. Tato důvěrně známá a častá situace inspirovala renomovanou autorku kuchařských knih ing. Jarmilu Mandžukovou k sepsání neobvyklé kuchařky „první pomoci“. Sestavila ji z receptů oblíbených a vesměs tradičních pokrmů, jenže POZOR - originálně improvizovaných z jiných, náhradních surovin a přísad. Od polévek přes hlavní chody masové či zeleninové až k pikantním pochoutkám, sladkostem a nápojům – pro všechny případy má řešení CO ČÍM JAK. Její originální kombinace se opírají jak o babičkovské zkušenosti, tak o nápadité vlastní experimenty s novými potravinovými přípravky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.