Number of the records: 1
Zpracování masa pro 3. ročník SOU
Kolda, Otakar - Author
3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. - Praha : Sobotáles, 1997 - 101 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-85920-29-8 (brož.)
Kubíček, Vladimír - Author Zelinka, Karel - Author
maso
učebnice středních školCall number B 39.484 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Zpracování masa pro 3. ročník SOU / Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček Main entry-name Kolda, Otakar (Author) Edition statement 3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. Issue data Praha : Sobotáles, 1997 Phys.des. 101 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-85920-29-8 (brož.) National bibl. num. cnb000300846 Another responsib. Kubíček, Vladimír (Author)
Zelinka, Karel (Author)
Subj. Headings maso - zpracování Form, Genre učebnice středních škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.5 , (075.3) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Slavica : [Sborník prací katedry slavistiky filosof. fak. Univ. Palackého v Olomouci]. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, [197-]-1972 . sv. . Roky odběru: 1971,72 , Numbers and BunchesHlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1