Number of the records: 1  

Zpracování masa pro 3. ročník SOU

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kolda, Otakar - Author
    3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. - Praha : Sobotáles, 1997 - 101 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-85920-29-8 (brož.)
      Kubíček, Vladimír - Author   Zelinka, Karel - Author
     maso
     učebnice středních škol
    Call numberB 39.484
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Zpracování masa pro 3. ročník SOU
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 39.484 v1   

    Title statementZpracování masa pro 3. ročník SOU / Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček
    Main entry-name Kolda, Otakar (Author)
    Edition statement3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
    Issue dataPraha : Sobotáles, 1997
    Phys.des.101 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-85920-29-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb000300846
    Another responsib. Kubíček, Vladimír (Author)
    Zelinka, Karel (Author)
    Subj. Headings maso - zpracování
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.5 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Zpracování masa pro 3. ročník SOU
    Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.