Number of the records: 1  

Jídlo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. české vyd. - Praha : Mladá fronta, 2008 - 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.)
      Freedman, Paul H., - Editor   Kolebáčová, Radka, - Translator   Roubal, Petr, - Translator
     kuchařství  gastronomie
     monografie
    Call numberB 48.865
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jídlo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.865   

    Title statementJídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    Portion of titleDějiny chuti
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Mladá fronta, 2008
    Phys.des.368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN978-80-204-1847-0 (váz.)
    National bibl. num.cnb001816151
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalFood: the history of taste
    Another responsib. Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
    Kolebáčová, Radka, 1981- (Translator)
    Roubal, Petr, 1971- (Translator)
    Subj. Headings kuchařství * gastronomie - dějiny
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641/642(091) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jídlo
    První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.