Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů
Brhlík, Eduard - Author
2. vyd., (1. čes. vyd.) - Praha : Merkur, 1984 - 244 s., [4] s. obr. příl.
ISBN (váz.)
Romaňuk, Juraj - Author
jídla kuchařství technologie
učebnice učňovských školCall number C 243.087 Umístění Title statement Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk ; [ze slovenštiny přeložil Jaromír Beránek] Main entry-name Brhlík, Eduard (Author) Edition statement 2. vyd., (1. čes. vyd.) Issue data Praha : Merkur, 1984 Phys.des. 244 s., [4] s. obr. příl. ISBN (váz.) National bibl. num. cnb000009778 Note Kuchařské názvosloví a technologické výrazy Original Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník Another responsib. Romaňuk, Juraj (Author)
Subj. Headings jídla * kuchařství * technologie Form, Genre učebnice učňovských škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (075.3) , 641/642 , 641.55 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1