Number of the records: 1  

Die besten böhmischen Rezepte

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Salfellner, Harald, 1962- - Author
    [Praha] : Vitalis, 2007 - 80 s. : il.
    ISBN 978-3-89919-100-4
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 324.733
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Die besten böhmischen Rezepte
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 324.733   

    Title statementDie besten böhmischen Rezepte / Harald Salfellner
    Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author)
    Issue data[Praha] : Vitalis, 2007
    Phys.des.80 s. : il.
    ISBN978-3-89919-100-4
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languageněmčina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Die besten böhmischen Rezepte
    Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.