Počet záznamů: 1  

Basic vaření po italsku


  1.  Schinharl, Cornelia - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-249-0251-6
      Dickhaut, Sebastian - Jiná role   Schneiderová, Zuzana - Překladatel
     vaření
     Itálie
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 318.963
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Basic vaření po italsku
    Údaje o názvuBasic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová]
    Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2003
    Fyz.popis168 s. : il. ; 25 cm
    ISBN80-249-0251-6
    Číslo nár. bibl.cnb001245877
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálItalian Basics
    Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Jiná role)
    Schneiderová, Zuzana (Překladatel)
    Předmět.hesla vaření * Itálie
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Basic vaření po italsku
    Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.