Počet záznamů: 1
Základy chémie a technológie mliekárstva
kniha
Pijanowski, Eugeniusz, 1906-1974 - Autor
1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1978 - 623 s. ; 8°
Živočíšna výroba. Veda na pomoc poľnohospodárskej výrobeSignatura C 208.840/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základy chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky / Eugeniusz Pojanowski ; z pol. orig. Zarys chemii i technologii mleczarstwa tom 2., maslo, sery, kazeina, produkty z serwatki prel. kol. Část názvu Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky Záhlaví-jméno Pijanowski, Eugeniusz, 1906-1974 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Príroda, 1978 Fyz.popis 623 s. ; 8° Edice Živočíšna výroba (Príroda) Veda na pomoc pol'nohospodárskej výrobe (Príroda) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1