Počet záznamů: 1  

Základy chémie a technológie mliekárstva

  1. kniha

    kniha


     Pijanowski, Eugeniusz - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1978 - 623 s. ; 8°
    Živočíšna výroba. Veda na pomoc poľnohospodárskej výrobe
    SignaturaC 208.840/2

    1x k půjčení domů a 0x ke studiu v knihovně z celkem 1 ks k dispozici - viz exempláře

    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfo
    C 208.840/22680370448LidickáSkladDoba výp. 30 dní
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky / Eugeniusz Pojanowski ; z pol. orig. Zarys chemii i technologii mleczarstwa tom 2., maslo, sery, kazeina, produkty z serwatki prel. kol.
    Část názvuMaslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky
    Osobní jméno Pijanowski, Eugeniusz (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1978
    Edice Živočíšna výroba. Veda na pomoc poľnohospodárskej výrobe
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.Knihy