Search results

Records found: 2  
Your query: Subject and keywords = "stolování Francie"
  1. Senteurs, saveurs & festins : un parcours gourmand à travers les collections gastronomiques messines / préface de Gérard Oberlé ; [contributions réunies par Philippe Hoch et Michèle Tampieri].    Metz : Bibliothèque-médiathèque du Pontiffroy, 1999 . 120 s. il. (některé barev.), portréty . ISBN 2-9506318-9-4 (brož.) - C 340.504
    Umístění: 82 - Literatura. Literární věda
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování / Elizeth Bard ; přeložila Yvetta Nováková.    Praha : Motto, 2019 . 164 stran . ISBN 978-80-267-1460-6 - C 399.380
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Čtyři Dvory10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.