Search results

Records found: 2  
Your query: Subject and keywords = "potraviny Francie"
  1. Culinaria Francie / André Dominé, editor ; Günter Beer, fotograf.    [Praha] : Slovart, c2008 . 468 s. barev. il., mapy ; . ISBN 978-80-7391-108-9 (váz.) - B 49.080
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování / Elizeth Bard ; přeložila Yvetta Nováková.    Praha : Motto, 2019 . 164 stran . ISBN 978-80-267-1460-6 - C 399.380
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Čtyři Dvory10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.