Search results

  1. 0vlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichtys molitrix) cyanobacteriemi = Intenference in nutritive value of muscle of common carp (Cyprinus carpio) and silver carp (Hypophthalmichtys molitrix) by cyanobacteria / M. Palíková ... [et al. ].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 3 (červenec-září 2007), s. 99-106. 

    article
  2. Akumulace a odbourávání microcystinu LR ve tkáních kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix Val.) = Accumulation and depuration of microcystin - LR in tissues of common carp (Cyprinus carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.) / M. Palíková ...[et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 2 (duben-červen 2007), s. 7-12. 

    article
  3. Blatensko, ráj rybníků už za Karla IV. : známý jihočeský šéfkuchař dnes nabízí rybí recepty / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 137 (11.06.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B5.  il.

    article
  4. Čerstvou rybu není kde koupit, říká Stupka / Petr Stupka ; Lenka Zimmelová.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 19, č. 208 (04.09.2008). Jižní Čechy Dnes -- S. C3.  il.

    article
  5. Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor.    Praha : Vašut, 2019 . 96 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-176-1 - C 390.030
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Na Sadech dospělé10/000

  6. Herinek neboli sleď ; Nechte se inspirovat a připravte si pochoutku z rybího masa : uznávaný jihočeský kuchař přináší recepty na postní pokrmy z rybího masa / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 56 (07.03.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  7. Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr.    Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 . 106 s. obr., tab., grafy ; . ISBN 80-7157-115-6 - S 23.190
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol..    Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  9. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Industrielle Fischverarbeitung : ein Lehr- und Handbuch über die Technik und Technologie der Fischbearbeitung und -verarbeitung / von Willy Brandenburg .    Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1967 . 607 s. il. - C 65.260
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  10. Kapr patří na náš stůl, proč ho nejíme? : známý šéfkuchař připomíná, že bychom měli jíst rybí maso / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 133 (07.06.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.