Search results

Records found: 28  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0019405 xkni^"
  1. Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor.    Praha : Vašut, 2019 . 96 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-176-1 - C 390.030
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Na Sadech dospělé10/000

  2. Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr.    Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 . 106 s. obr., tab., grafy ; . ISBN 80-7157-115-6 - S 23.190
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol..    Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. Kuře, kapr, králík : pokrmy z bílých mas ve zdravé kuchyni / B. Ševčíková, H. Zvěřinová, P. Momčilová ; [kresby Pavla Olšáková ; grafická úprava Krista Grecová ; fotografie na obálce Jaroslav Kvíz].    Čestlice : Pavla Momčilová, 1995 . 71 s. obr. . ISBN 80-85936-00-3 - C 284.014
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  5. Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.].    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 247 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) - C 357.501
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  6. Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. il. ; . ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) - C 339.501
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  7. Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek / V. Žlábek, D. Červený, R. Grabic, J. Turek, T. Randák.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran ilustrace, tabulky ; . ISBN 978-80-7514-021-0 - C 365.723
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  8. Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-015-9 - C 365.718
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  9. Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.].    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-27-8 (brož.) - C 347.029
    Umístění: 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  10. Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 38 stran ilustrace, tabulky, grafy ; . ISBN 978-80-7514-011-1 - C 365.712
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.