Search results
- Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor. Praha : Vašut, 2019 . 96 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-176-1 - C 390.030
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla - Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr. Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 . 106 s. obr., tab., grafy ; . ISBN 80-7157-115-6 - S 23.190
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Hygiena potravín. 3. [časť], Hydina, vajcia, divina, ryby / Autori: Štefan Izák a kol.. Bratislava : Príroda, 1978 . 365 s. - C 213.119/3
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 247 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) - C 357.501
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. il. ; . ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) - C 339.501
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek / V. Žlábek, D. Červený, R. Grabic, J. Turek, T. Randák. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran ilustrace, tabulky ; . ISBN 978-80-7514-021-0 - C 365.723
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-015-9 - C 365.718
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-27-8 (brož.) - C 347.029
Umístění: 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. RybolovBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 38 stran ilustrace, tabulky, grafy ; . ISBN 978-80-7514-011-1 - C 365.712
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0