Search results

Records found: 25  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0019405 xcla^"
  1. 0vlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichtys molitrix) cyanobacteriemi = Intenference in nutritive value of muscle of common carp (Cyprinus carpio) and silver carp (Hypophthalmichtys molitrix) by cyanobacteria / M. Palíková ... [et al. ].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 3 (červenec-září 2007), s. 99-106. 

    article
  2. Akumulace a odbourávání microcystinu LR ve tkáních kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix Val.) = Accumulation and depuration of microcystin - LR in tissues of common carp (Cyprinus carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.) / M. Palíková ...[et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 2 (duben-červen 2007), s. 7-12. 

    article
  3. Čerstvou rybu není kde koupit, říká Stupka / Petr Stupka ; Lenka Zimmelová.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 19, č. 208 (04.09.2008). Jižní Čechy Dnes -- S. C3.  il.

    article
  4. Herinek neboli sleď ; Nechte se inspirovat a připravte si pochoutku z rybího masa : uznávaný jihočeský kuchař přináší recepty na postní pokrmy z rybího masa / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 56 (07.03.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  5. Kapr patří na náš stůl, proč ho nejíme? : známý šéfkuchař připomíná, že bychom měli jíst rybí maso / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 133 (07.06.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article
  6. Kapří jerky nejvíc chutnají ženám : kulinář Petr Stupka se vypravil do Mostků u Kaplice, kde vyrábějí sušené jerky z Třeboňského kapra / Petr Stupka ; foto: S. Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 165 (18.07.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  7. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. 

    article
  8. Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139. 

    article
  9. Může být kapr obecný významným hráčem na poli funkčních potravin? - review = Can be common carp important player on the field of functional food? / J. Mráz.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 44, č. 2 (duben-červen 2008), s. 48-57.  il.

    article
  10. Na jihu nastal čas tradičních výlovů : o výlovech jihočeských rybníků a s tím spojeným ochutnáváním rybích specialit / Petr Stupka ; foto: archiv MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 236 (10.10.2013). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.