Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Analytisches Nachschlagewerk für die Qualitätskontrolle von Lebensmitteln. Band 1, Brüh-, Koch- und Rohwurst mit Grundrezepturen und Kommentaren / [von Franz Meurer]. Leipzig : Fachbuchverlag GMBH, 1952 . 160 stran - C 15.584/1
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar. Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002 . 34 s. il. ; . ISBN 80-7271-111-3 (Ústav zemědělských a potravinářských informací : brož.) : - B 43.133
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.. Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
Umístění: 664 - Potravinářství - Čokoláda, kakao a výrobky z nich / Jana Čopíková. Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015 . 19 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-87719-26-8. ISBN 978-80-88019-06-0 - C 365.236
Umístění: 663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák - Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky / František Mates. Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015 . 23 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-87719-27-5. ISBN 978-80-88019-05-3 - C 365.234
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Dusíkaté hnojení zeleniny z hlediska ekologického a nutričního = Nitrogen Fertilization in Vegetables from the Aspect of Ecology and Nutrition : Studie VTR = Vnesenije azotnogo udobrenija pod ovošči s ekologičeskoj i pitatel'noj toček zrenija / Alena Flohrová. Praha : Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, 1990 . 83 s. tab., grafy ; - C 269.902
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Enologie a odborná degustace / Božena Fialková. Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 140 s. il. ;
. ISBN 978-80-86578-70-5 - S 32.330
Umístění: 663.2 - VinařstvíBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Freshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů / doctoral thesis by Ruoyi Hao. Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022 . 113 stran ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-7514-146-0 - C 409.212
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Genetické markery pro kvalitu masa a mléka : certifikovaná metodika / Jindřich Čítek ... [et al.]. V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2010 . 29 s. il. ; . ISBN 978-80-7394-254-0 (brož.) - C 341.905
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová. Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 . 57 s.
. ISBN 80-86642-24-0. ISBN 80-213-1029-4