Search results

Records found: 12  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth m0172809 xcla^"
  1. EIFAC FAO: 20. zasedání = EIFAC FAO: Tventieth session / I. Adámková, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 162-163. 

    article
  2. Hydrofobní chromatografie enzymových hydrolyzátů ryb = Hydrophobic chromatography of enzymatic hydrolyzates of fish / A. Prošková, J. Kučera, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 36/3 (2000), s. 64-69. 

    article
  3. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. 

    article
  4. Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139. 

    article
  5. Největší rybářský slovník v Česku tvořili akademici 10 let / Ludmila Mlsová.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 27, č. 297 (21.12.2016), s. 14. 

    article
  6. Nové přepracované vydání "Učebnice rybníkářství" : (recenze) = A new rewritten edition of "Pond fish farming textbook" : a review / P. Hartvich, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 166-167. 

    article
  7. Odborná konference Výživa ryb a kvalita rybího masa / F. Vácha, I. Přikryl.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 31/2 (1995), s. 56-57. 

    article
  8. Sezónní kolísání obsahu některých enzymů v hepatopankreatu a střevech kapra = Seasonal fluctuation of contents of some enzymes in carp hepatopankreas and gut / František Vácha Ing., Alexandra Prošková, Jiří Kučera.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 31/2 (1995), s. 45-51. 

    article
  9. Tvorba biogenních aminů ve strojně děleném a neupraveném mase kapra obecného (Cyprinus carpio L.) = Biogenic amines in mechanically separated and non-separated common carp (Cyprinus carpio L.) flesh / F. Vácha... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 46, č. 2 (duben-červen), s. 15-24.  il.

    article
  10. Účinnost biologických konzervačních prostředků při konzervaci rybí odpadní suroviny = The effectiveness of biological preservation preparations in preserving the fish by -products / F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 31/1 (1995), s. 11-16. 

    article

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.