Search results

Records found: 30  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth v0017298^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Atlas der Gärungsorganismen : Leitfaden für mikrobiologische Übungen an Fach- und Hochschulen und der Betriebskontrolle in der Gärungstechnik / M. Glaubitz.    Berlin : Parey, 1965 . 92 s. il. - C 56.426
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Klíč k určování technicky důležitých plísní / Bohuš Hampl, Ludmila Šilhánková.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 . 130 stran, 1 složený list, 5 nečíslovaných listů obrazových příloh mikroskopické fotografie - C 26.641
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Kvasná mikrobiológia pre III. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskej technológie / Milan Tvrdoň a Adolf Seiler ; [z čes. orig. prel. Marián Fusek].    Bratislava : Nakladateľstvo Alfa, 1969 . 238 s. il. ; - C 68.048
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Microbiological problems in food preservation by irradiation : report of a panel on microbiological problems in food preservation by irradiation / organized by the joint FAO/IAEA division of atomic energy in food and agriculture and held in Vienna, 27 June - 1 July 1966.    Vienna : International Atomic Energy Agency, 1967 . 148 s. - C 70.980
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologia żywności : mikrobilogiczne metody badania produktów żywnościowych / Maria Burbianka ... [et al.].    Warszawa : Państwowy zakład wydawnictw lekarskich, 1971 . 493 s. il. - C 84.645
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologická kontrola konservárenského průmyslu / A.I. Rogačevová, přeložil Otakar Kučera.    Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, [195-?] . 121 s. il. - C 28.012
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologie : pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol oborů mlékař, lučebník tuků, konzervář / Josef Němec, František Dvořák.    Praha : SNTL, 1971 . 135 s. il. ; - C 75.800
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 . 545, [2] s. - C 42.985
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  9. Mikrobiologie potravin / Růžena Cempírková, Jindra Lukášová, Šárka Hejlová.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, 1997 . 165 s. il. ; . ISBN 80-7040-254-7 - S 24.618
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/100

  10. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologie potravin. 1. díl / [Autor:] Vladimír Bartl a kol..    Praha : St. inspekce jakosti výrobků potrav. prům., 1965 . 145, [1] s.
    - C 55.684
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.