Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0017435 xkni^"
  1. Mikrobiologická problematika ve výživě / Stanislav Hrubý, Bohumil Turek.    Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1996 . 145 s. . ISBN 80-7013-232-9

    Mikrobiologická problematika ve výživě
  2. O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr.    Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994 . 347 stran . ISBN 80-7106-111-5 - C 280.755
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Sbírka method pro rozbor poživatin / Jaroslav Voříšek.    V Praze : Gothard Dříza, 1939 . viii, 322 s. - C 26.082
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Směrnice o cizorodých látkách v poživatinách. 50.    Praha : Avicenum, 1978 . 52 s. - C 215.575
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Směrnice pro dozor na výrobu a oběh poživatin a předmětů běžného užívání a pro odběr vzorků těchto výrobků ke zkoumání. 25.    Praha : Avicenum, 1978 . 23 s. tab. - C 215.577
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. Zbožíznalství : poživatiny - potraviny, pochutiny / Peter Anderle, Helmuth Schwarz ; transformace českého vydání Vlasta Borůvková a Vlasta Štěpánková.    Praha : Wahlberg, 1995 . 249 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 80-901871-4-5 - B 37.875
    Umístění: 664 - Potravinářství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. Zbožíznalství : poživatiny - potraviny, pochutiny / Peter Anderle, Helmuth Schwarz ; transformace Vlasta Borůvková a Vlasta Štěpánková.    Praha : Nakladatelství SNTL, 1996 . 249 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 80-902110-3-8 (brož.) - B 38.875
    Umístění: 620.1/.2 - Materiály. Zkušebnictví. Nauka o zboží
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.