Search results
- Campylobacter sp. v prostředí a v potravinách živočišného původu / Iva Steinhauserová. Brno : Steinhauser : LAST, 1998 . 110 s. il. ; . ISBN 80-900260-5-2 - C 358.687
Umístění: 616.9 - Infekční nemociBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Hodnocení jakosti živočišných produktů / Petr Pipek, Miloslav Pour. Praha : Česká zemědělská univerzita, 1998 . 139 s. . ISBN 80-213-0442-1 - S 29.891
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger. Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 . 272 s il. - C 23.679
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Tierärztliche Lebensmittelhygiene / hrsg. von Günter Farchmin unter Mitarbeit von S. Baldauf ... [et al.]. Jena : Fischer, 1965 . xvi, 345 s. il. - C 56.171
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Základy názorného vyučování nauce o potravinách. Díl I, Potraviny živočišného původu / podle výsledků prací, vykonaných v pedagogickém semináři učitelek domácích nauk v Brně ve školním roce 1932-33, upravili Zdeněk Soldát a Ludmila Parmová. V Brně : Nákladem Zemského spolku učitelek domácích nauk v zemi Moravskoslezské, 1933 . 95 s. . ISBN (Váz.) - C 343.135/1
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0