Search results

Records found: 8  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0017295 xkni^"
  1. Biochemie / Zdeněk Vodrážka.    Praha : Academia, 2007 . 191 s. . ISBN 978-80-200-0600-4 - B 49.803
    Umístění: 576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  2. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek.    Tábor : OSSIS, 2008 . xii, 497 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-12-1 - C 331.972
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Chémia a biochémia potravy / Libor Vozár.    Bratislava : Slovenské vydavatel'stvo technickej literatúry, 1962 . 339 s. - C 43.455
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  4. Chemisches über Nahrungsmittel : Gärung und Däulnis / Hans Lüthje, Margret Sturm.    Dresden : Verlagsbuchhandlung Hermann Püschel, 1939 . 40 stran ilustrace ; - 4RE 9.288
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Zlatá Koruna00/100

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Pekařská mikrobiologie a biochemie / Vladimír Pokorný ; [předmluva Alois Kouba].    Praha : SNTL, 1956 . 163 s. il. ;
    - C 17.156
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. Potravinářská biochemie pro 2. ročník středních odborných učilišť / Bohumil Janyš.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1988 . 97 s. - C 260.040
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  7. Sborník na paměť sedmdesátých pátých narozenin dr.h.c. Ant. Pavce / za redakce Jos. Hanuše.    Praha : Československá chemická společnost, 1926 . 151 s., 1 list obr., 1 obr. příl. ;

    book
  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Sborník prednášok zo sjazdu chemikov v Banskej Štiavnici 29.6.-4.7.1953. 5. časť, Sekcia biochemicko-potravinárska.    Bratislava : Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 1954 . 252 s. - C 27.266/5
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.