Search results

Records found: 44  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth v0016704 xkni^"
  1. Bar : provoz & produkt / Alexander Mikšovic [a kolektiv].    Praha : Off, 1999 . 306 s., [xiv] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 80-238-3789-3 - C 294.370
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Cizinec v hotelu a restauraci : soubor zkušeností získaných při obsluze zahraničních hostů / František Dašek, Jiří Kuliš.    Praha : Merkur, 1970 . 227 s. il.

    Cizinec v hotelu a restauraci
  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Cvičenia z techniky obsluhy a stolovania : pomocná kniha pre učiteľov [také] pre str. školy spoločného stravovania a str. hotelové školy] / Juraj Halmay.    Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1969 . 81 s. - C 59.474
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. České Budějovice : gastronomically attractive : a book guide to České Budějovice restaurants, pubs and taprooms / [předmluva Petr Šíma].    České Budějovice : Petr Šíma, 2009 . 40 s. il. - C 338.433
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  5. České Budějovice gastronomisch interessant : ein Begleitbuch durch die Budweiser Restaurants, Gasthäuser und Schenken / [Herausgeber Petr Šíma].    České Budějovice : Petr Šíma, 2009 . [80] s. barev. il. - C 338.434
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  6. Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek.    Praha : Leda, 2004 . 366 s. . ISBN 80-7335-036-X - C 313.066
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  7. La disciplina giuridica dei rifugi alpini : aspetti pubblicistici / Sandro de Götzen.    [S.l. : s.n., 1993] . 134 s. - C 313.711
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  8. Ekonomika hotelového provozu : učební text pro kvalifikační kurzy obchodně provozních pracovníků / Josef Michálek.    Praha : Merkur, 1984 . 289 s. 10 volných příloh . ISBN (brož.) - C 329.925
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  9. Gastronomický lexikon : odborné názvosloví kuchařské, obsluhy, stolničení a hotelnictví / Jindřich Petzuch.    Opava : OPTYS, 1995 . 128 s. obr., piktogr. . ISBN 80-85819-39-2 - C 285.498
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  10. Geschichtliches, Erlebtes und Erlauschtes aus der Vergangenheit des Bergwirtshauses / von Josef Hofmann.    [Karlsbad : Franieck, 1900?] . 35 s.

    Geschichtliches, Erlebtes und Erlauschtes aus der Vergangenheit des Bergwirtshauses

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.