Search results
- Der Branntweinbrennereibetrieb in seiner allerneuesten Vervollkommnung, besonders in Beziehung auf Spirituserzeugung aus Getreide, Kartoffeln und Runkelrübenmellase mittelst Apparaten für ununterbrochene Arbeit und Dampfmaschine / dargestellt von Chr. H. Schmidt. Wiemar : Bernh. Friedr. Voigt, 1854 . xii, 331 s. il. . ISBN (Brož.) - NE 6.008
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Zlatá Koruna 0 1/0 0 0 - Destilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová. V Praze : Slovart, 2023 . 223 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-276-0743-3 - C 416.535
Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje - Hilfsbuch für die Zollaufsichtsbeamten bei der Überwachung der Brennereien / herausgegeben vom Reichsmonopolamt für Branntwein. Berlin : Gedruck in der Reichsdruckerei, 1935 . 274 s. il. - C 352.822
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Pálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová]. [Líbeznice] : Víkend, 2009 . 95 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7433-011-7 (váz.) - C 358.401
Umístění: 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje - Technologie kvasného průmyslu. Výroba lihu a ušlechtilých pálenek z ovoce. Výroba octa / napsal Otakar Vondráček. Praha : Nákladem České společnosti chemické : L. Souček [distributor], 1945 . 263 s. il. - C 361.486
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0