Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth t0007642 xkni^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Jednotné zásady obsluhy.    Praha : Merkur, 1979 . 139, [1] s. 16 s. fot. příl. ; - C 217.394
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý ; Obálka a graf. úprava Magda Janečková.    Praha : Merkur, 1987 . 195 s. [24] s. fot. a obr. ; - C 233.179
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. Příručka pro číšníky / Graham Brown, Karon Hepnerová ; [přeložila Dagmar Štěpánková ; kresby Dee Büman].    Praha : Grada Publishing, 1996 . 195 s. il., fot. . ISBN 80-7169-346-4 - C 286.768
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Psychologie obsluhy / Jindřich Cibulec ; Il. Jiří Slíva.    Praha : Merkur, 1984 . 232 s. obr. ; - C 241.998
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technika obsluhy a služeb : 1. ročník / Josef Hruška ; [obrazová část Věra Černohorská].    Praha : Merkur, 1979 . 296 s. il. ; - C 219.183
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technika obsluhy a služeb pro 2. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování / Gustav Salač, Milan Pribula, Hana Sedláčková ; Obálka a graf. úprava Václav Konečný.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1994 . 149 s. obr., fotogr. ; . ISBN 80-04-26586-3 (brož.) - C 280.766
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.