Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^cbvk_us_auth m0053515 xkni^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Agrochemie : úvod do studia chemie užité v rostlinné výrobě.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství : Československá akademie zemědělských věd, 1962 . 431 s. il. - C 41.984
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická30/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Agrochemie : úvod do studia chemie užité v rostlinné výrobě.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 . 423 s. il. - C 33.291
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická30/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Cereální chemie a technologie. I., (Skladování obilí a mlynářství).    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1988 . 1 sv. - S 20.299/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cereální chemie a technologie / Jan Hampl.    Praha : SNTL, 1970 . 396 s., [2] s. obr. příl. il. - C 72.856
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Cereální chemie a technologie II : pekárenství.    Praha : Vysoká škola chemickotechnologická, 1984 . 1 sv. - S 14.285/2
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Jakost pekárenských a cukrárenských výrobků.    Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 . 227 s. - C 229.308
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. Metodika určování škod způsobených exhalacemi průmyslových závodů se stanoviska soudně-chemického se zvláštním zřetelem k poměrům revíru ostravsko-karvínského Podává ing. dr. Jan Hampl.    V Brně : Nákladem Mor. zemského výzkumného ústavu zemědělského, 1925 . 76, (1) s.

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.