Search results
- Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech / Lucie Janotová. Plzeň : Jídelny.cz, 2014 . 215 s. il., 1 portrét ; . ISBN 978-80-905557-1-6 (brož.) - C 359.308
Umístění: 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika - Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.. Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
Umístění: 664 - Potravinářství - Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů. Český Těšín : 2 Theta, 2016 . 285 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-86380-78-0 - C 371.987
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Chléb & naše zdraví : quo imus? / Oldřich Družba. Zlín [i.e. Hrobice] : Oldřich Družba, 2014 . 127 s. . ISBN 978-80-260-5962-2 (brož.) : - C 358.790
Umístění: 664 - Potravinářství - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Tierärztliche Lebensmittelhygiene / hrsg. von Günter Farchmin unter Mitarbeit von S. Baldauf ... [et al.]. Jena : Fischer, 1965 . xvi, 345 s. il. - C 56.171
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0