Search results

  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1989 . 362 s. . ISBN 80-85114-60-7 - S 18.066
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2004 . 71 s. il. ; . ISBN 80-7305-486-8 - S 30.859
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hygiena mlieka a mliečných výrobkov.    Bratislava : Príroda, 1990 . 397 s. . ISBN 80-07-00253-7 - C 268.063
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Návody k praktickým cvičením z hygieny mléka a mléčných výrobků.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1987 . 1 sv. - S 16.732
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  5. Potravinářská technika : (výtah z přednášek) / Josef Holec a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 1995 . 147 s. . ISBN 80-238-0451-0 - S 28.497
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie potravin a surovin živočišného původu.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 . 341 s. - B 9.077
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  7. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie potravin a surovin živočišného původů.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1973 . 398 s. - S 5.119
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie potravin a surovin živočišného původů.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967 . 350 s. - S 773
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.